1. Voor wie
 2. Instituten

De juiste oplossing voor uw organisatie.

Instituten
Alles start met vertrouwen. Wij nemen de zorg voor het beheer van het vermogen uit handen zodat uw organisatie zich kan richten op het realiseren van haar doelstelling.

  Samen achter dezelfde missie

  U vervult met uw instelling, vereniging of organisatie een belangrijke functie. Het vermogen is hiervoor geen doel maar een middel. Een betrouwbare bank die dit begrijpt is daarbij onmisbaar. Een bank ook maatschappelijk verantwoord ondernemen en beleggen in haar DNA heeft.

  Duurzaamheid is ons DNA

  Hoe staat uw bedrijfsvoering ervoor?

  Duurzaamheid is ons DNA

  Een bank die u en uw sector kent. Dat werkt vlot. Want welk vraagstuk u ook heeft, u wilt altijd een oplossing die past bij uw sector, uw biotoop en uw organisatie.

  Meer weten

  Uw vermogen beheren én beschermen 

  Overheden

  Overheden

  Als gemeente, stad of overheid besteedt u uw financiën aan het welzijn van uw inwoners. U gaat er voorzichtig en efficiënt mee om. Om tijdelijke reserves optimaal te laten renderen, bieden wij u specifieke oplossingen.
  Social en non-profit

  Social en non-profit

  Als groeiende social en non-profit sector staat u voor vooruitstrevendheid in een immer veranderende wereld. Wij bieden u passende en innoverende oplossingen en vergeten nooit dat er achter iedere organisatie mensen schuilgaan. Mensen met aparte noden en doelstellingen. Die een gepersonaliseerde en op de toekomstgerichte aanpak vragen.
  Pensioen- en sociale fondsen

  Pensioen- en sociale fondsen

  Pensioenfondsen en sociale fondsen hebben een langetermijnvisie. Veiligheid en rendement staan voorop bij het beheer van de reserves. Ook wij staan voor een beleggingsbeleid met zo min mogelijk risico’s. Zonder te willen inboeten op het behalen van een degelijk rendement.
  Staf Lavergne_Specialities_large

  Onze specialisten adviseren u in elke fase

  contact
  Staf Lavergne | Directeur Institutionele Relaties
   test

   Sterke bijeenkomsten met een boeiend netwerk

   netwerk
   Een kwalitatief goed netwerk is waardevol. Wij organiseren regelmatig bijeenkomsten en seminars voor specialisten, ondernemers en bestuurders. Het delen van kennis tijdens deze bijeenkomsten, maar ook het creëren van nieuwe kansen voor uw organisatie staat daarbij centraal.  

    Vraag naar onze aanpak

    maak een afspraak
    Samen maken we een succes van uw ambities. Zet ons dus aan het werk. Ook voor een second opinion.
    Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel