Private Wealth Office

Als er eenmaal sprake is van een zeer omvangrijk vermogen is het belangrijk om de opbouw en het behoud van uw vermogen goed te laten begeleiden. De dienstverlening die wij u bieden is maatwerk. Wij bieden u volledige toewijding om oplossingen te vinden voor uw specifieke vraagstukken. We ontwerpen en verwezenlijken de vermogensstrategieën voor topondernemers en particuliere relaties. Een persoonlijke vertrouwensrelatie met uw bankier is daarbij ons vertrekpunt. We zijn in staat om op zowel het persoonlijke, zakelijke als maatschappelijke vlak een passende gesprekpartner te zijn. Iemand die uw ambities kent en herkent en die als mens goed bij u past.

Persoonlijke aandacht

Uw bankier treedt op als uw ‘Vermogensarchitect’. Hij of zij stuurt een specifiek serviceteam aan met topspecialisten op het gebied van structureren, financieren en beleggen. Om de juiste aandacht te borgen is het aantal klanten dat door Private Weatlh Office-bankiers wordt bediend zeer beperkt. Dat geeft hen de ruimte en de flexibiliteit om direct te anticiperen als u daar behoefte aan hebt.

Contact

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Frank Vervack

Olivier Gillet

Private Wealth Office

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).