Particulieren

Naast het beheer van uw vermogen bent u misschien ook op fiscaal vlak op zoek naar begeleiding. Door een team dat actuele ontwikkelingen in (fiscale) wet- en regelgeving vertaalt naar kansen en gerichte adviezen. Met onze kennis, ervaring en expertise zijn wij de juiste sparringpartner om u te helpen. Het aantal klanten per private banker houden we bewust beperkt. Alleen zo beschikken onze bankers over de ruimte en de flexibiliteit om direct te anticiperen als u daar behoefte aan hebt.

Specifiek voor uit Nederland emigrerende cliënten richtte Van Lanschot het Dutch Competence Center op. Nederlandse cliënten kampen met zeer specifieke vraagstukken rond het schenken en nalaten van hun vermogen. Ons competentiecentrum bestaat uit bankiers die zich door hun jarenlange ervaring verdiept hebben in deze specifieke materie. Zij bieden u oplossingen op maat voor specifieke financiële vraagstukken.

Waarom Van Lanschot?

  1. Professioneel en transparant beheer van uw vermogen.
  2. Wealth structuring: (fiscale) begeleiding op fiscaal en successievlak.
  3. Transparante kostenstructuur.
  4. Persoonlijke aanpak.

Ons netwerk is uw netwerk

Wij geloven in de kracht van het delen van netwerken. Daarom brengen we mensen graag bij elkaar. Zo organiseren we regelmatig evenementen. Gelegenheden waar u anderen kunt ontmoeten, ervaringen kunt delen maar ook zakelijke mogelijkheden en kansen kunt uitwisselen. Daarnaast brengen we u ook in contact met andere professionals en specialisten uit ons netwerk. Waar we goed in zijn en wat we goed kunnen, doen we natuurlijk zelf. Waar we niet het beste van het beste kunnen leveren, laten we dat graag aan anderen over.

Afspraak maken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).