Healthcare professionals

Ervaren bankiers die bekend zijn met de financiële vraagstukken in alle fasen van uw beroep of praktijk. Wij vertalen de veranderingen in de sector voor u naar concrete adviezen. Wij weten wat er komt kijken bij het realiseren van uw ambities en idealen. Bij ons hebt u één aanspreekpunt voor zowel uw privé als uw zakelijke (financiële) vraagstukken.

Waarom Van Lanschot?

  1. Volledig thuis in uw sector.

    We beschikken over diepgaande kennis van de zorgsector. We volgen de ontwikkelingen in de markt, waaronder het overheidsbeleid en de rol van sectororganisaties. Daardoor kunnen wij veranderingen vertalen naar concrete adviezen.

  2. Centraal team van specialisten.

    Onze gespecialiseerde bankiers werken vanuit één locatie. Dit garandeert continuïteit en optimale kennisdeling binnen het team.

  3. Zakelijk en privé strikt verbonden.

    De band tussen u en uw praktijk is onlosmakelijk. Daarom brengen wij uw praktijk en uw privésituatie samen in onze advisering.

Contact

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Frank Vervack

Frank Vervack

Healthcare Professionals

Afspraak maken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).