Business professionals and executives

U neemt een bijzondere positie in, zowel in uw eigen organisatie als in de maatschappij. Uw positie heeft direct invloed op uw eigen financiële activiteiten. U hebt te maken met complexe wet- en regelgeving en toenemende eisen op het gebied van compliance en met publiciteit. Dit vraagt om extra waakzaamheid en zorgvuldigheid. En natuurlijk om vertrouwen. Hét terrein van onze business professionals & executives bankiers.

Thuis in uw sector
Vanuit uw professionele activiteit bent u op zoek naar een financiële specialist die begrijpt dat u te maken heeft met publiciteit, complexe wet- en regelgeving of toenemende eisen op het gebied van compliance. En die het optimale uit uw vermogen kan halen.

Ons doel: u zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Bent u een executive van een Belgische beursgenoteerde onderneming of een partner bij een accountants- of advocatenkantoor of wordt u binnenkort partner? Dan vindt u bij Van Lanschot Bankiers dienstverlening die volledig is toegespitst op uw situatie.

Waarom Van Lanschot voor Business professionals & executives?

  1. Integraal en persoonlijk advies.

    Wij geven u inzicht in de samenhang tussen uw vermogen uw financiële wensen en doelstellingen. Zowel zakelijk als privé.

  2. Oog voor compliance-regels.

    Compliance is van directe invloed op de wijze waarop u mag beleggen. Om uw vermogen ondanks deze beperkingen toch optimaal in te richten, bieden wij u verschillende beleggingsoplossingen. Bent u benieuwd of u binnen uw compliance-regeling het meeste uit uw vermogen haalt? Contacteer ons dan voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Stijn Huygens

Stijn Huygens

Verantwoordelijke Business professionals

corporate-brochure-van-lanschot-private-banking
Brochure

Geef uw vermogen een horizon.

Wenst u onze brochure te ontvangen?

Klik hier

Afspraak maken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).