Persoonlijke dienstverlening die aansluit op uw situatie en uw behoeften.

U vindt bij ons bankiers met een eigen specialisme die precies weten wat er in uw situatie of sector speelt. Zij kennen de zaken waar u mee zit. En kennen ook de oplossingen. Zij bespreken graag uw plannen met u.

Particulieren

Van Lanschot biedt u een aanbod van beleggingsadvies, vermogensbeheer, maatwerkstructuren, spaarproducten, kredieten en wealth structuring.

Instituten en verenigingen

Van optimale regie over het vermogen van uw organisatie tot ondersteuning bij governance en verantwoord ondernemen

Familiale Ondernemers

Balanceren tussen zakelijk en privé. Wij adviseren u daarom op de snijvlakken familie (privé), eigendom en onderneming in de hele levenscyclus van een onderneming.

Business Professionals & Executives

Voor (toekomstige) partners bij accountants- of advocatenkantoren. Met de specifieke eisen rond compliance, waakzaamheid en vertrouwen als logisch vertrekpunt.

Healthcare Professionals

Thuis in uw sector en vertrouwd met de veranderingen die daar plaatsvinden. Alert in alle fasen van uw beroep. We begrijpen de band tussen u en uw vennootschap: zakelijk en privé strikt verbonden en toch gescheiden.

Private Wealth Office

Gepersonaliseerd financieel advies voor families en ondernemers met een omvangrijk vermogen.

Afspraak maken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).