Beleggingsfilosofie

Onze beleggingsovertuigingen vormen al jaren de basis van onze beleggingsfilosofie. Met passie en toewijding analyseren we de financiële markten. Onze blik is altijd op de lange termijn gericht. Daarnaast vinden wij dat rendement om meer gaat dan alleen balansen en marktposities.

Onze beleggingsovertuigingen

  1. Wij houden koers Wij laten ons niet leiden door de waan van dag. Wij geloven in koers houden. Die langetermijnfocus voegt waarde toe in een wereld die wordt gedomineerd door beleggers die vaak gericht zijn op de korte termijn.
  2. Wij spreiden Een gespreide portefeuille draagt bij aan de ontwikkeling van een stabiel rendement. Spreiding verkleint de risico’s zonder dat het ten koste gaat van het rendement op lange termijn.
  3. Wij zijn proactief Stilzitten is voor ons geen optie. Risico’s veranderen continu. We anticiperen op waarderingsschommelingen, de economische cyclus en het marktsentiment. Risico’s nemen we alleen als we ervan overtuigd zijn dat we daarvoor worden beloond.
  4. Wij zijn selectief Wij zijn kieskeurig bij de selectie van beleggingsfondsen en beschikken over een uniek netwerk dat toegang biedt tot de beste gespecialiseerde fondsen wereldwijd.
  5. Wij beleggen verantwoord Wij spreken beleggingsfondsen actief aan op hun sociaal-ethische verantwoordelijkheid, milieuverantwoordelijkheid en goed bestuur. Als fondsen beleggen in bedrijven die niet aan onze eisen voldoen, verwijderen we ze uit ons aanbod.

Afspraak maken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).