Wat is jouw verhaal?

werken bij

Wil je écht impact hebben binnen je vakgebied en vind je het belangrijk dat ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie hierbij een centrale plek innemen? Dan ben je bij Van Lanschot aan het juiste adres.

Bij Van Lanschot is niemand een nummer

Michel Buysschaert | Voorzitter van het managementcomité

Op de vraag waarom een pas afgestudeerde voor Van Lanschot koos, kreeg ik als antwoord: 'Omwille van de persoonlijke cultuur'. Bij Van Lanschot is niemand een nummer. Het is ook glashelder waar Van Lanschot voor staat. De focus, het klantgerichte vind je op alle afdelingen terug. Dat we als nichebank daardoor in staat zijn financieel toptalent aan te trekken, daar ben ik best trots op.

Vind de job die bij je past

Private Banker

Private Banker

Vacature

Je werkomgeving bij Van Lanschot

Van Lanschot is één van de oudste onafhankelijke banken in Europa met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot biedt een full service dienstverlening aan vermogende particulieren in Nederland en België. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. De belangen van de cliënt staan voorop bij haar dienstverlening. Dat blijkt onder andere uit de transparante kostenstructuur van de diensten die zij aanbiedt. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen blijft Van Lanschot investeren in de vakbekwaamheid en de deskundigheid van haar medewerkers. We zijn steeds op zoek naar private bankers voor onze diverse kantoren.

Waaruit bestaat je functie?

Je zorgt voor het relatiebeheer, de integrale advisering en actieve uitbouw van een cliëntenbestand van vermogende particulieren. Dit doe je in teamverband met onze vermogensbeheerders en -adviseurs, de financiële planners en desgevallend externe partijen. Acquisitie vormt een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Bij het acquireren van nieuwe doelgroeprelaties ga je planmatig en doelgericht te werk. Je beschikt over een ruim netwerk dat je actief onderhoudt.

Herken jij je in dit Van Lanschot-profiel?

Je bent een gedreven commercieel talent, creatief en representatief. Met je uitstraling, brede vorming en ruime interesse ben je de gesprekspartner bij uitstek om vermogende particulieren onze unieke dienstverlening van integraal patrimoniaal advies aan te bieden.

Je opleiding en professionele achtergrond

Je beschikt over een brede maatschappelijke interesse en een goede persoonlijke ontwikkeling. Je bent commercieel ingesteld en in staat rendementen te optimaliseren, met het oog op omzet- en resultaatverbetering. Je kan terugblikken op min. 5 jaar relevante bancaire ervaring. Je bent tweetalig (NL/F).

Hoe kan je reageren?

Je sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag per e-mail: talent@vanlanschot.be.

Je kan je sollicitatiebrief ook sturen naar volgend adres:

Van Lanschot Bankiers België
Human Talent Management
Desguinlei 50
2018 Antwerpen

Van Lanschot kan je als persoonlijk omschrijven

Peter Van Haute | Senior Private Banker

Ik koos na een jarenlange carrière bij BNPParibas Fortis voor Van Lanschot. Als senior private banker volg ik samen met een team van adviseurs en beheerders de portefeuilles op van een select aantal relaties. ‘Persoonlijk’. Zo kan je Van Lanschot toch wel omschrijven. In haar contacten met klanten bedoel ik dan. Het aantal klanten per banker wordt hier bewust laag gehouden. Daardoor zijn de contacten frequenter, er is meer tijd om dieper te gaan en ook als tussenpersoon te fungeren als het gaat over financiële planning, successie, … Dat maakt dat je een ander soort relatie met je klant krijgt. En ook met diens familie. Je kijkt meer naar de lange termijn.’