Wat is jouw verhaal?

werken bij

Wil je écht impact hebben binnen je vakgebied en vind je het belangrijk dat ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie hierbij een centrale plek innemen? Dan ben je bij Van Lanschot aan het juiste adres.

Voor ons kantoor in Meise zijn wij op zoek naar een private banker. 

  Bij Van Lanschot is niemand een nummer

  Michel Buysschaert | Voorzitter van het managementcomité

  Op de vraag waarom een pas afgestudeerde voor Van Lanschot koos, kreeg ik als antwoord: 'Omwille van de persoonlijke cultuur'. Bij Van Lanschot is niemand een nummer. Het is ook glashelder waar Van Lanschot voor staat. De focus, het klantgerichte vind je op alle afdelingen terug. Dat we als nichebank daardoor in staat zijn financieel toptalent aan te trekken, daar ben ik best trots op.

   Vind de job die bij je past

   Private Banker Meise

   Private Banker Meise (M/V)

   VACATURE

   Een private banker van de toekomst bij de bank van de toekomst. Dat is jouw rol bij Van Lanschot. Je weet wat onze klanten nodig hebben, nog voor ze het zelf weten. Jij bent de private banker die samen met ons onze geschiedenis vertaalt naar de wereld van nu. Dat doe je met veel ondernemingszin, vakmanschap en toewijding.

   Waaruit bestaat je functie?

   • Je zorgt voor het relatiebeheer, het integrale advies en de actieve uitbouw van een klantenbestand van vermogende particulieren.
   • Je beheert zelfstandig je klantenportefeuille, maar werkt nauw samen met onze vermogensbeheerders, beleggingsadviseurs en financiële planners.
   • Acquisitie vormt een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Daarbij ga je planmatig en doelgericht te werk.
   • Je hebt een ruim netwerk dat je actief onderhoudt.
   • Je bent de eerste gesprekspartner voor je klanten en geeft hen advies over onze producten. Je onderhoudt actief de relatie.

   Herken jij je in dit Van Lanschot-profiel?

   • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in de banksector.
   • Je weet hoe je een klantenportefeuille opbouwt.
   • Je spreekt vloeiend Nederlands en Frans. Engels is een pluspunt.
   • Je bent ondernemend, denkt oplossingsgericht en werkt zelfstandig.
   • Je wordt een belangrijke speler in de verdere uitbouw van ons kantoor in Meise.
   • Je brede maatschappelijke interesse, goede persoonlijke ontwikkeling en commerciële talent maken je de perfecte partner voor onze klanten.

   Wat bieden we jou?

   • Een uitstekend loonpakket dat bij jouw kennis en ervaring past.
   • Je komt terecht in een stimulerende omgeving met veel ruimte voor frisse ideeën, eigen initiatieven en toffe collega’s.
   • Je werkt vanuit ons kantoor in Meise, maar bezoekt ook regelmatig het hoofdkantoor in Antwerpen.

   Geïnteresseerd?

   Bezorg je motivatiebrief met cv via e-mail aan talent@vanlanschot.be of stuur het naar het volgende adres: 

   Van Lanschot Bankiers België 
   Human Talent Management 
   Desguinlei 50 
   2018 Antwerpen

   Private Banker

   Private Banker

   Vacature

   Je werkomgeving bij Van Lanschot

   Van Lanschot is één van de oudste onafhankelijke banken in Europa met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot biedt een full service dienstverlening aan vermogende particulieren in Nederland en België. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. De belangen van de cliënt staan voorop bij haar dienstverlening. Dat blijkt onder andere uit de transparante kostenstructuur van de diensten die zij aanbiedt. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen blijft Van Lanschot investeren in de vakbekwaamheid en de deskundigheid van haar medewerkers. We zijn steeds op zoek naar private bankers voor onze diverse kantoren.

   Waaruit bestaat je functie?

   Je zorgt voor het relatiebeheer, de integrale advisering en actieve uitbouw van een cliëntenbestand van vermogende particulieren. Dit doe je in teamverband met onze vermogensbeheerders en -adviseurs, de financiële planners en desgevallend externe partijen. Acquisitie vormt een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Bij het acquireren van nieuwe doelgroeprelaties ga je planmatig en doelgericht te werk. Je beschikt over een ruim netwerk dat je actief onderhoudt.

   Herken jij je in dit Van Lanschot-profiel?

   Je bent een gedreven commercieel talent, creatief en representatief. Met je uitstraling, brede vorming en ruime interesse ben je de gesprekspartner bij uitstek om vermogende particulieren onze unieke dienstverlening van integraal patrimoniaal advies aan te bieden.

   Je opleiding en professionele achtergrond

   Je beschikt over een brede maatschappelijke interesse en een goede persoonlijke ontwikkeling. Je bent commercieel ingesteld en in staat rendementen te optimaliseren, met het oog op omzet- en resultaatverbetering. Je kan terugblikken op min. 5 jaar relevante bancaire ervaring. Je bent tweetalig (NL/F).

   Hoe kan je reageren?

   Je sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag per e-mail: talent@vanlanschot.be.

   Je kan je sollicitatiebrief ook sturen naar volgend adres:

   Van Lanschot Bankiers België
   Human Talent Management
   Desguinlei 50
   2018 Antwerpen

   Van Lanschot kan je als persoonlijk omschrijven

   Peter Van Haute | Senior Private Banker

   Ik koos na een jarenlange carrière bij BNPParibas Fortis voor Van Lanschot. Als senior private banker volg ik samen met een team van adviseurs en beheerders de portefeuilles op van een select aantal relaties. ‘Persoonlijk’. Zo kan je Van Lanschot toch wel omschrijven. In haar contacten met klanten bedoel ik dan. Het aantal klanten per banker wordt hier bewust laag gehouden. Daardoor zijn de contacten frequenter, er is meer tijd om dieper te gaan en ook als tussenpersoon te fungeren als het gaat over financiële planning, successie, … Dat maakt dat je een ander soort relatie met je klant krijgt. En ook met diens familie. Je kijkt meer naar de lange termijn.’