Wat is jouw verhaal?

werken bij

Wil je écht impact hebben binnen je vakgebied en vind je het belangrijk dat ondernemersgeest, vakmanschap, toewijding en specialisatie hierbij een centrale plek innemen? Dan ben je bij Van Lanschot aan het juiste adres.

  Vind de job die bij je past

  Accountant

  Accountant

  Vacature

  Je werkomgeving bij Van Lanschot

  Van Lanschot is één van de oudste onafhankelijke banken in Europa met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot biedt een fullservicedienstverlening aan vermogende particulieren. Daarbij staan advies, een persoonlijke service en maatwerk centraal.

  Als accountant werk je op de afdeling Finance en ben je samen met je team verantwoordelijk voor de financiële administratie: je verzorgt de interne en externe financiële rapportages over de ontwikkelingen van het resultaat, de balans en diverse KPI’s, en je onderhoudt contact met externe partijen zoals accountants en toezichthouders.

  Waaruit bestaat je functie?

  Als accountant zal je vanaf dag één de kans krijgen om jouw boekhoudkundige kennis in de praktijk te brengen zodat je kunt uitgroeien tot een ervaren accountant:

  • Je staat in voor de afsluitactiviteiten.
  • Je houdt je bezig met data-input en datacontrole.
  • Je stelt reconciliaties op, bereidt boekingen voor en voert ze uit.
  • Je doet diverse aangiftes.
  • Wil je meer uitdaging in je werk? Er lopen diverse projecten waar je jouw talenten kunt inzetten. Bij alle werkzaamheden staat samenwerking met je directe collega’s en met de rest van de organisatie centraal.

  Herken jij je in dit profiel?

  Als accountant kun je je het beste omschrijven als: analytisch sterk, communicatief vaardig en gestructureerd. In een continu veranderende wereld ontwikkel jij je door verder te denken en door te vragen. Je toont initiatief, wordt enthousiast van het uitzoeken van complexe vraagstukken en hebt oog voor detail. Daarnaast beschik je ook over dit profiel:

  • Je hebt een bachelor- of masterdiploma in een boekhoudkundige richting.
  • Je bent klaar voor de tweede of derde stap in je carrière.
  • Samenwerken met collega's geeft je energie, maar je werkt ook graag zelfstandig.
  • Je bent niet bang voor verantwoordelijkheden.
  • Je hebt vloeiende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook het Frans.

  Wat bieden wij jou?

  • Een salaris conform je kennis en ervaring met diverse opleidingsmogelijkheden, aangevuld met leuke extra’s: sectordagen, maaltijdcheques, een hospitalisatie- en groepsverzekering, de mogelijkheid om flexibel te werken … 
  • Een job op ons hoofdkantoor in Antwerpen, met afwisseling in een dynamische en ondernemende omgeving.

  Word jij onze nieuwe collega?

  Bezorg je cv en motivatiebrief aan talent@vanlanschot.be. Je kan je sollicitatiebrief ook sturen naar volgend adres:

  Van Lanschot België
  Human Talent Management
  Desguinlei 50
  2018 Antwerpen

  Private Banker

  Private Banker

  Vacature

  Je werkomgeving bij Van Lanschot

  Van Lanschot is één van de oudste onafhankelijke banken in Europa met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. Van Lanschot biedt een full service dienstverlening aan vermogende particulieren in Nederland en België. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarbij advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. De belangen van de cliënt staan voorop bij haar dienstverlening. Dat blijkt onder andere uit de transparante kostenstructuur van de diensten die zij aanbiedt. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen blijft Van Lanschot investeren in de vakbekwaamheid en de deskundigheid van haar medewerkers. We zijn steeds op zoek naar private bankers voor onze diverse kantoren.

  Waaruit bestaat je functie?

  Je zorgt voor het relatiebeheer, de integrale advisering en actieve uitbouw van een cliëntenbestand van vermogende particulieren. Dit doe je in teamverband met onze vermogensbeheerders en -adviseurs, de financiële planners en desgevallend externe partijen. Acquisitie vormt een belangrijk onderdeel van je takenpakket. Bij het acquireren van nieuwe doelgroeprelaties ga je planmatig en doelgericht te werk. Je beschikt over een ruim netwerk dat je actief onderhoudt.

  Herken jij je in dit Van Lanschot-profiel?

  Je bent een gedreven commercieel talent, creatief en representatief. Met je uitstraling, brede vorming en ruime interesse ben je de gesprekspartner bij uitstek om vermogende particulieren onze unieke dienstverlening van integraal patrimoniaal advies aan te bieden.

  Je opleiding en professionele achtergrond

  Je beschikt over een brede maatschappelijke interesse en een goede persoonlijke ontwikkeling. Je bent commercieel ingesteld en in staat rendementen te optimaliseren, met het oog op omzet- en resultaatverbetering. Je kan terugblikken op min. 5 jaar relevante bancaire ervaring. Je bent tweetalig (NL/F).

  Hoe kan je reageren?

  Je sollicitatiebrief met CV ontvangen wij graag per e-mail: talent@vanlanschot.be.

  Je kan je sollicitatiebrief ook sturen naar volgend adres:

  Van Lanschot Bankiers België
  Human Talent Management
  Desguinlei 50
  2018 Antwerpen

  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel