Van Lanschot trotse supporter van de Antwerp Ladies Volley Team

Volleybal
Zoveel mogelijk jongeren uit het Antwerpse aan het volleyballen krijgen, ze motiveren om vol te houden en de besten laten doorstromen naar de nationale reeksen. Dat is het doel van het Antwerp Ladies Volley Team.

Sponsorships - Volleybal

Zoveel mogelijk jongeren uit het Antwerpse aan het volleyballen krijgen, ze motiveren om vol te houden door een uitstekende sportieve en mentale begeleiding en de besten laten doorstromen naar de nationale reeksen. Dat is in het kort het streven van het Antwerp Ladies Volley Team.

En Van Lanschot helpt hen hier maar al te graag bij. Sinds 2017 sponsoren wij Luc Discry en zijn team. 'Sommige teams halen buitenlandse spelers binnen om hoog in de competitie te geraken, wij kiezen liever voor het ontwikkelen van lokaal talent' zegt Luc. Dat duurt langer, maar het is duurzamer en veel spannender om te zien hoe ver we op deze manier geraken.

‘We moeten weg van de kerktorenmentaliteit’ vult Gunter Marissen aan.  ‘Via ons samenwerkingsverband met vier Antwerpse clubs willen we een sterke community van sporters en supporters creëren en de hele stad meekrijgen.’