Fiere sponsor van 3 tennislegendes

Tennis
Kim Clijsters, Elise Mertens en Yanina Wickmayer. Toptalenten die we vol overgave sponsoren en toejuichen bij hun sportieve ondernemingen. Tennis is voor ons een belangrijke sport. Tennis is er voor alle leeftijden, alle niveaus en kan tegenwoordig in elke regio gespeeld worden. Kortom: het is een sport op maat van iedereen. Dat maatwerk is ook eigen aan Van Lanschot.

Sponsorships - Tennis

Wie bij tennis aan volharding en uithouding denkt, komt uit bij deze 3 tennisdames. 

Doorzetter Yanina Wickmayer 

In 2018 heeft ze haar tennisseizoen moeten stopzetten om te bekomen van een aantal sportblessures. Maar in 2019 gaat ze er weer voluit voor. We kennen Yanina als een zeer zelfbewuste vrouw , een doorzetter met een enorme wilskracht. Ook Van Lanschot heeft een duidelijke visie en een afgelijnd doel voor ogen, waardoor we ons niet laten afleiden door obstakels onderweg. We zijn er, net als Yanina, van overtuigd dat het de enige manier is om te groeien.

Kim Clijsters Academy

 Deze tennislegende is misschien wel gestopt met haar topcarrière. Maar tennis blijft de rode draad in haar leven. Met de Kim Clijsters Academy biedt ze een uitstekend trainingscentrum aan waar tennissers van alle leeftijden en niveaus hun talenten kunnen ontplooien. We moeten investeren in de jeugd, zij zijn onze toekomst. We staan 100% achter Kim die dit met enorme overgave doet op het vlak van sport.  

Jeugdig toptalent Elise Mertens

Elise Mertens is in 2015 gestart in de Kim Clijsters Academy. Ook zij geraakte door discipline en toewijding ver in de tenniswereld. Haar enthousiasme voor de sport is bovendien aanstekelijk en met haar motto 'Always be better than you were yesterday' zijn we ervan overtuigd dat ze nog heel wat overwinningen op haar teller zal kunnen zetten. Ook Van Lanschot staat achter dit motto en streeft er elke dag naar haar uiterste best te doen. Enkel zo geraak je vooruit.