Van Lanschot

Sponsorships

Bij Van Lanschot Private Banking zijn onze kernwaarden: duurzaam, vitaal en anticiperend. Die waarden zoeken we ook bij sportsponsorships.

Op dit moment sponsoren we golf, tennis en volleybal. Drie sporten waarbij de link naar onze 'sport', namelijk beleggen, niet ver te zoeken is. Denk daarbij aan: concentratie, tactiek en doorzettingsvermogen. Ook een belegger is gebaat met deze eigenschappen.

Onze 3 tennislegendes

Sponsorship Tennis 
Van Lanschot is trotse sponsor van Kim Clijsters, Yanina Wickmayer en Elise Mertens.

Een dag ondergedompeld in de wereld van een ex-topsporter

klantenevent

Samen met de Kim Clijsters Academy organiseerden we een tennis clinic voor onze sportieve klanten.

Bekijk de aftermovie van onze tennisclinic

#BEGolf en Van Lanschot

Sponsorship Golf
Verwantschap tussen een golfspeler & een private banker is groot.  

Concentratie, focus en zelfvertrouwen? Essentieel. Ervaring, inzicht en kennis van terrein en middelen? Doorslaggevend. U dacht dat we het over bankieren hadden? De gelijkenissen tussen golfen en private banking zijn dan ook frappant. De stap om samen te werken met #BEgolf was snel gezet. 

Concentratie en discipline. Even cruciaal in ons vak als bij golf.

Samenwerking #BEGolf
Geoffroy Vermeire | Managementcomité Van Lanschot

Het realiseren van objectieven vraagt concentratie en discipline. Al was het maar omdat de omgeving permanent verandert. Net als bij Golf eigenlijk. Vandaar het verwantschap met deze sport en onze partnership met #BEGolf.

Antwerp Ladies Volley Team

sponsorship Volleybal
Als hoofsponsor van het 'Antwerp Ladies Volleyteam' dragen we bij aan de uitbouw van de Topvolley jeugd Academie in Antwerpen. Waarom volleybal? Het is een prachtige teamsport, waarin iedere speler in haar kracht wordt gezet. Iedere speler is uniek, heeft haar eigen specialiteit. Bij Van Lanschot omarmen we dit uitgangspunt.

Wij kiezen voor het ontwikkelen van lokaal talent.

Luc Discry | Antwerp Ladies Volley Team

Ons doel? Zo veel mogelijk jongeren uit het Antwerpse aan het volleyballen krijgen, ze motiveren om vol te houden en de besten te laten doorstromen naar de nationale reeksen.