Sponsorships

Duurzaam, vitaal en anticiperend. Dat zijn onze kernwaarden. En daar gaan we ook naar op zoek in onze sportsponsorships.

Het hoeft niet te verbazen dat er gelijkenissen zijn tussen de sporten die we steunen en onze eigen sport, beleggen. Alleen met concentratie, tactiek en doorzettingsvermogen behaal je succes als belegger, op de green en de tennisbaan.

Onze nationale tennistrots 

Sponsorship Tennis 
Tennis is een sport op maat van iedereen: voor alle leeftijden en alle niveaus. Net dat maatwerk kenmerkt ook Van Lanschot. 

Trotse sponsor van Elise Mertens 

Een vaste stek in de top 30, een halve finale op de Australian Open en zelfs een grandslamtitel in het dubbelspel. Voor zulke prestaties hebben we alleen maar bewondering.

Wie bij tennis aan volharding en doorzettingsvermogen denkt, komt vanzelf uit bij Elise Mertens. Door haar aanstekelijk enthousiasme voor de sport, haar toewijding en discipline zijn we ervan overtuigd dat ze nog heel wat overwinningen aan haar palmares zal toevoegen. 

  #BEGolf en Van Lanschot

  Sponsorship Golf
  Verwantschap tussen een golfspeler & een private banker is groot.  

  Concentratie, focus en zelfvertrouwen? Essentieel. Ervaring, inzicht en kennis van terrein en middelen? Doorslaggevend. U dacht dat we het over bankieren hadden? De gelijkenissen tussen golfen en private banking zijn dan ook frappant. De stap om samen te werken met #BEgolf was snel gezet. 

  Concentratie en discipline. Even cruciaal in ons vak als bij golf.

  Samenwerking #BEGolf
  Geoffroy Vermeire | Managementcomité Van Lanschot

  Het realiseren van objectieven vraagt concentratie en discipline. Al was het maar omdat de omgeving permanent verandert. Net als bij Golf eigenlijk. Vandaar het verwantschap met deze sport en onze partnership met #BEGolf.

   Login page tracking pixel