Vermogensbeheer

U wil wel beleggen, maar kiest ervoor om het beheer van uw beleggingsportefeuille uit te besteden. Kies dan voor Vermogensbeheer van Van Lanschot waarbij onze experts de beleggingsbeslissingen voor u nemen.

Na een goede inventarisatie bepaalt u samen met uw private banker de juiste koers om uw doelen te realiseren. Welke rendementen zijn mogelijk? Tegen welke risico’s? Waar voelt u zich comfortabel bij? Wij rekenen meer dan 1.000 scenario’s door. Gedetailleerd en zorgvuldig. Zodat u een keuze kunt maken die u rust geeft en bij u past.

Bij het beheer van uw vermogen zorgen wij voor een ideale balans tussen risico en rendement. Uw vermogensbeheerder zorgt ervoor dat u volledig betrokken blijft bij het gevoerde beheer. Dit doen we door persoonlijk contact, het voeren van een transparant beleid en het zorgen voor heldere communicatie.

De voordelen van vermogensbeheer

  1. Gemoedsrust: onze experts nemen de beleggingsbeslissingen voor u.
  2. U profiteert van professioneel beheer van uw vermogen en een doelgerichte invulling van uw beleggingsportefeuille.
  3. Wij zorgen ervoor dat u volledig betrokken blijft door persoonlijk contact, transparantie in beleid en een heldere verantwoording.

Vermogensbeheer met fondsen

Zoekt u naar een oplossing om fiscaalvriendelijk en tegen lage kosten te beleggen? Houdt u ervan om op een eenvoudige en transparante manier geïnformeerd te worden over uw belegging? Dan is het beheer via fondsen gepromoot door F. Van Lanschot Bankiers NV de mogelijke ideale belegging.Een gepassioneerd team van beleggingsspecialisten gaat dagelijks én wereldwijd op zoek naar de ideale mix tussen aandelen en obligaties. Een snuifje grondstoffen of vastgoed zorgt voor extra pigment. Uiteraard vertrekt het team daarbij steeds vanuit uw beleggingsprofiel.

  • Gunstige fiscaliteit
  • Lage kosten
  • Eenvoudig en transparant


Meer informatie over het beheer via fondsen van Van Lanschot vindt u hier

Vermogensbeheer à la carte

Heeft u het liefst beheer waarbij u zelf specifieke voorwaarden kan opleggen en waarbij de selectie van aandelen en obligaties door het kruim van de fondsenbeheerders wordt verzorgd?
Dan is Vermogensbeheer à la carte voor u de beste oplossing. U kunt zelf aangeven of u liever belegt in aandelenfondsen of individuele aandelen, obligatiefondsen of individuele obligaties.
Daarnaast kan u aangeven of u wil beleggen in alternatieve investeringen. Net zoals ons vermogensbeheer via fondsen spreiden wij ook hier uw portefeuille graag over zoveel mogelijk verschillende financiële instrumenten.

  • Gepersonaliseerd: ruime keuze aan beleggingsmogelijkheden
  • Wereldwijde spreiding voor een optimaal ingerichte beleggingsportefeuille
  • Onafhankelijkheid: in alle transparantie, toegang tot de beste fondsbeheerders in verschillende activaklassen

Contact

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Vincent Godenir

Vincent Godenir

Directeur Vermogensbeheer

Afspraak maken?

Wenst u een afspraak met een Private Banker?

Maak een afspraak

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).