De toegevoegde waarde van uw beleggingsadviseur

Bent u een belegger die graag zelf aan- en verkoopbeslissingen neemt maar stelt u persoonlijk advies op prijs? Dan is beleggingsadvies geschikt voor u. Bij deze oplossing zijn wij uw gesprekspartner en zorgen onze deskundige adviseurs voor ondersteuning op maat. Wij inspireren u met de beste beleggingsideeën gericht op uw persoonlijke doelstellingen. U hebt toegang tot een breed spectrum aan instrumenten waarmee u het beste uit uw portefeuille kunt halen. Daarin zitten ook financiële instrumenten uitgegeven door Van Lanschot of ondernemingen die een nauwe band hebben met Van Lanschot. En juist daarom bepaalt MiFID II dat we ‘afhankelijk’ advies geven in plaats van ‘onafhankelijk’ advies. Wij zijn ervan overtuigd dat u gebaat bent bij deze extra keuzevrijheid, dus we kiezen er bewust voor om ‘afhankelijk’ beleggingsadvies te geven.

Er blijft ook ruimte voor uw ideeën en inzichten. Onze persoonlijke aanpak leidt tot de ideale afstemming tussen uw doelen en onze kennis.

De voordelen van beleggingsadvies

  1. Wij bieden u service en oplossingen op maat.
  2. Uw sparringpartner is een ervaren en gedreven beleggingsadviseur, gepassioneerd door zijn vak.
  3. Wij zorgen voor portefeuillebewaking (controle op voldoende spreiding en op afwijkingen tussen uw actuele en overeengekomen risicoprofiel).
  4. U krijgt online actuele overzichten van uw portefeuille en toegang tot beleggingsnieuws, opinies, visies en fondsinformatie en u ontvangt onze dagelijkse nieuwsbrief.
  5. Samen met u nemen onze beleggingsspecialisten uw portefeuille door en voeren zij uw transacties uit.

Contact

Wil u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Marc Leyder

Marc Leyder

Directeur Beleggingsadvies

Afspraak maken?

Wenst u een afspraak met een Private Banker?

Maak een afspraak

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).