De juiste zorg en expertise

Beleggen is een proces. Met een afweging tussen verwacht rendement en risico. Met de gewenste tijdshorizon of de plaats die de beleggingen innemen in het globale vermogen als belangrijke parameters. Maar vooral met als stip aan de horizon uw persoonlijke doelstellingen.

Al bijna drie eeuwen lang begeleidt Van Lanschot haar relaties in dat proces. Uw vermogen is te belangrijk om het de nodige kennis en ervaring te ontzeggen.

Onze diensten

Vermogensbeheer

U wil het beheer van uw vermogen uitbesteden? Samen bepalen we de juiste koers om uw doelen te realiseren. Zodat u een scherp beeld krijgt van uw wensen en mogelijkheden.

Beleggingsadvies

U heeft de kennis, de tijd en zin om zelf te beleggen maar u toetst uw visie graag af bij een specialist? Samen met uw beleggingsadviseur zorgen wij voor een ideale balans tussen risico en rendement. Uw adviseur voorziet u van persoonlijk advies en helpt u bij het nemen van weloverwogen beslissingen.

Effectenkredieten

Uw effectenportefeuille als onderpand voor een effectenkrediet. U bepaalt zelf wanneer u het effectenkrediet aflost. De kredietlimiet is afhankelijk van de waarde van en de spreiding in uw portefeuille.

Evi

Beleggen en sparen met de kennis van een private bank, maar dan online. Dat is Evi.

Wealth Structuring

Houdt u bij uw beleggingen rekening met uw toekomstsituatie? Denk bijvoorbeeld aan vastgoed of eventuele verzekeringen? Onder welk stelsel bent u gehuwd? Is uw successie geregeld? Onze vermogensspecialisten helpen u uw financiƫle planning op te maken. Niet alleen rekening houdend met de cijfers, maar ook met uw wensen en doelstellingen.

Maatwerkstructuren

Om met kapitaalbescherming rendement te halen uit stijgende markten, kan Van Lanschot voor u maatwerkstructuren uitwerken. Dit kan zowel voor organisaties die hun risico wensen te beperken als voor particulieren. Bescherming van uw kapitaal, cashflow en groei worden in alle transparantie met elkaar in balans gebracht.

Afspraak maken?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Maak een afspraak

Beste bezoeker,
Om u beter van dienst te zijn, streven wij er steeds naar onze website te verbeteren. Daarom maakt www.vanlanschot.be gebruik van Google Analytics. Hiervoor worden cookies ingesteld op uw computer wanneer u een webpagina bezoekt (toelichting).