Van Lanschot & Mercier Vanderlinden bundelen de krachten

  1. Blog
  2. Van Lanschot & Mercier Vanderlinden bundelen de krachten

Van Lanschot & Mercier Vanderlinden bundelen de krachten

Nieuws
07 april 2021
Lees hieronder alles over de samenwerking.

Van Lanschot en Mercier Vanderlinden bundelen de krachten op de wealth management markt in België. Dat heeft Van Lanschot Kempen (het moederbedrijf van Van Lanschot België) vandaag bekend gemaakt.

Van Lanschot Kempen en de aandeelhouders van Mercier Vanderlinden hebben een akkoord bereikt. Het meerderheidsbelang van Van Lanschot Kempen in Mercier Vanderlinden zal stapsgewijs uitgebreid worden naar 100% tegen het einde van 2025. We gaan samenwerken om onze positie als toonaangevende, gespecialiseerde vermogensbeheerder in België te versterken. Deze transactie vindt plaats onder voorbehoud van goedkeuring door de toezichthouders en zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 afgerond worden.

Complementair in kennis & expertise

Wij zijn zeer enthousiast over deze samenwerking en geloven dat de bedrijfscultuur en de dienstverlening van Mercier Vanderlinden uitstekend bij ons past. Van Lanschot en Mercier Vanderlinden zijn zeer complementair aan elkaar, zowel qua productaanbod, geografisch als klantgroepen. Door onze kennis en expertise te delen, kunnen wij u nog meer toegevoegde waarde bieden. Op termijn kunnen onze klanten en de klanten van Mercier Vanderlinden ook profiteren van de producten en diensten van beide bedrijven. Wij kijken ernaar uit om met Mercier Vanderlinden te gaan samenwerken en u nog beter van dienst te kunnen zijn.

Lees meer op de website van Van Lanschot Kempen.

Misschien vindt u dit ook wel interessant? 

Login page tracking pixel