Welkom op onze nieuwe website

Van Lanschot
  1. Blog
  2. Welkom op de nieuwe Website van Van Lanschot
Corporate news
30 januari 2019

Welkom op onze nieuwe website

Nieuwe Van Lanschot look

Welkom! Dat onze website er compleet anders uitziet, is een feit. We hebben hard gewerkt aan onze site. Alles met het doel om u nog beter van dienst te zijn. Of u nu klant bent of (nog) niet.

Deze nieuwe look geeft u al een representatief beeld van onze nieuwe huisstijl. Daarbij hoort een nieuw logo, felle uitgesproken kleuren en inspirerende illustraties. Daarmee geven we uiting aan onze identiteit. En ook al blijft de kern van onze identiteit hetzelfde, ze evolueert ook. En dat moet ook. Als bank is het belangrijk mee te draaien in een transformerende wereld.

Van Lanschot is zeker niet meer de bank van 1737. We nemen al onze ervaring en kennis mee maar bouwen tegelijkertijd aan de toekomst. We vinden het belangrijk voor u om helemaal mee te zijn met onze tijd. Dynamisch, vooruitstrevend en met pit. Het digitale pad dat we bewandelen is goed uitgestippeld. Om u eenvoudig gebruiksgemak te laten ervaren én om onze duurzame missie te ondersteunen.

What’s next?

We werken elke dag verder aan het digitale pad. Daar kan u van op aan. En de fysieke dragers? Om het duurzaam te houden, maken we eerst onze ‘oude’ voorraden op, voor we materialen met de nieuwe huisstijl laten drukken.

Wat vindt u van onze nieuwe website?

Deze website werd voor u gebouwd. Wij zijn dan ook heel nieuwsgierig wat u ervan vindt. Geef uw feedback gerust via feedback@vanlanschot.be.

 


Van Lanschot