Een warm welkom aan onze nieuwe CEO!

  1. Blog
  2. Welkom Erwin Schoeters
Corporate nieuws

Een warm welkom aan onze nieuwe CEO!

Erwin Schoeters staat sinds 1 november aan het hoofd van Van Lanschot België.
Van Lanschot Kempen heeft Erwin Schoeters benoemd als voorzitter van het managementcomité. Hij zal er nauw samenwerken met Geoffroy Vermeire, die zich bezighoudt met het commerciële luik, en Paul Timmermans, die op de operationele werking van de bank focust.

Een strategische versnelling

Bij Van Lanschot kijken we met veel enthousiasme naar de komst van onze nieuwe voorzitter. De afgelopen jaren zetten we als bank op verschillende domeinen een enorme stap vooruit. Met Erwin aan boord krijgt die strategische versnelling een fris, nieuw élan. Op die manier houden we een oog op de toekomst, terwijl we onze kernactiviteiten hoogstpersoonlijk nog dichter bij u brengen.

Wie is Erwin Schoeters?

Erwin Schoeters begon zijn loopbaan bij KBC Asset Management en doorliep er verschillende functies: productontwikkeling, distributie, marketing, fondsbeheer, particulier vermogensbeheer en juridische zaken. Tussen 2009 en 2019 leidde hij bij KBC achtereenvolgens de privatebankingactiviteiten en de afdeling Group Finance. Hij was ook voorzitter van de Belgian Asset Managers Association (2008-2011) en de Belgian Private Banking Association (2014-2015).

Onze nieuwe CEO is sinds 1 november 2020 aan de slag. Hij neemt de verantwoordelijkheden over van Michel Buysschaert.

Meer weten?
Lees hier de aankondiging van Van Lanschot Kempen.