Wanneer beginnen met private banking? Vanaf dit vermogen

Van Lanschot
  1. Blog
  2. Vanaf dit vermogen beginnen met Private Banking
private banking handshake

Wanneer beginnen met private banking? Vanaf dit vermogen

blog
24 november 2016
Ontdek hier vanaf welk vermogen private banking loont, en waarom het misschien wel iets voor u is.
Private banking, u hebt er ongetwijfeld al eens over gehoord of gelezen. Maar mogelijk hebt u nog niet de tijd gevonden om u helemaal in de materie te verdiepen en de vele troeven van private banking te ontdekken? Nochtans is de kans niet gering dat private banking ook voor u is weggelegd. Ontdek hier vanaf welk vermogen private banking loont, en waarom het misschien wel iets voor u is.

Laat uw vermogen beheren door experts

We kunnen ons best voorstellen dat u het beheer van uw vermogen bij voorkeur in eigen handen houdt. Op die manier weet u exact wat er met uw geld gebeurt en behoudt u de volledige controle. Wel, als u kiest voor ons advies verandert daar niks aan. U weet nog altijd wat er met uw geld gebeurt, en u blijft de touwtjes in handen houden. Het grote verschil? U wordt bijgestaan door experts met jarenlange ervaring in private banking.

Gaat u graag nog een stapje verder en wilt u het maximum uit uw vermogen halen zonder daarom elke beslissing te hoeven valideren? Dan kiest u het best voor vermogensbeheer. Daarbij geeft u bij de start een mandaat aan de private banker om uw vermogen autonoom te beheren. De private banker beslist waarin het vermogen wordt geïnvesteerd.

Wanneer wordt private banking interessant?

Vermogensbeheer, beleggingsadvies, diensten op maat … Het aantal formules binnen private banking is groot. Wij doen er dan ook alles aan om uw vermogen op een verstandige en duurzame manier te beheren, zodat u te allen tijde op beide oren kunt slapen. De kosten die daaraan gekoppeld zijn, zijn te verwaarlozen als u ze vergelijkt met het rendement dat we nastreven. De enige voorwaarde daarvoor is dat u over een zeker investeringsvermogen beschikt. Bij Van Lanschot kunt u terecht met een vermogen vanaf 500.000 euro.

Uw vermogen in veilige handen

Drempelvrees? Dat kunnen we best begrijpen. Het is niet evident om een externe partij inzage te geven in uw vermogensstructuur en kapitaal. Maar wees gerust: vertrouwelijkheid is bij ons een topprioriteit, net als verantwoordelijkheid en duurzaamheid. Wij laten ons niet leiden door de waan van dag. Wij geloven in koers houden. Die langetermijnfocus voegt waarde toe in een wereld die wordt gedomineerd door beleggers die vaak gericht zijn op de korte termijn.

Interesse? Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies.

Van Lanschot