Van Lanschot opent nieuw kantoor in Brugge

  1. Blog
  2. Van Lanschot opent nieuw kantoor in Brugge
Nieuws

Welkom in ons nieuwe kantoor in Brugge!

Vanaf nu kunt u ook in Brugge hoogstpersoonlijk bij ons terecht. 
Met dit twaalfde kantoor is Van Lanschot altijd dichtbij. Dat was al het geval in de rest van Vlaanderen.  De opening  van het nieuwe kantoor Brugge vormt de ideale gelegenheid om kennis te maken met Jean-Paul Victor, private banker én commercieel directeur bij Van Lanschot Brugge. 
 

Een stabiele partner, ook in Brugge en omstreken

Met 38 jaar ervaring in de financiële sector (waarvan de laatste zes bij Van Lanschot in Gent) is Jean-Paul de ideale man om de bank in de regio rond Brugge op de kaart te zetten.

Gepassioneerd door zijn relaties en begaan met wat hen bezighoudt: ‘Voor mijn klanten ben ik een stabiele partner die hen helpt met financiële vraagstukken. Na al die jaren ken ik mijn klanten door en door. Ik weet op welk moment van de dag ik hen mag bellen en zij weten dat ik altijd voor hen klaarsta. Dat zal voor mijn klanten in Brugge niet anders zijn. 
Jean-Paul Victor

Het kantoor wordt een ontmoetingsplaats waar ik in alle rust en vertrouwen klanten kan ontvangen.

Blinde vlek 

Met de opening van het kantoor in Brugge zijn we er voor klanten uit een regio waar we tot nu toe moeilijk bereikbaar waren. ‘We merkten dat relaties die aan zee vertoeven toch een poos onderweg waren om onze kantoren in Kortrijk en Gent te bereiken’, vertelt Jean-Paul. ‘Aangezien we naast onze digitale tools onze hoogstpersoonlijke aanpak blijven garanderen via face-to-face afspraken, is het een evidente stap om ook midden in deze blinde vlek een kantoor te openen.’

In alle rust en vertrouwen

Ook in dit kantoor staan klanten centraal. ‘Het doel is een ontmoetingsplaats te vormen waarin ik het mijn relaties comfortabel kan maken, zodat we in alle rust en vertrouwen hun wensen en doelstellingen kunnen bespreken. Zo kan ik hen optimaal begeleiden bij het behoud en de opbouw van hun vermogen.’

Toegankelijk & eenvoudig bereikbaar

Het nieuwe pand ligt aan de Bevrijdingslaan 37. ‘Daar zijn we met de wagen, het openbaar vervoer en zelfs met de fiets eenvoudig bereikbaar. Er is ook een ruime parking voorzien bij het kantoor. Mijn ontvangstruimte zit op de eerste verdieping en via een lift geraakt iedereen zonder problemen tot bij mij.’

 Contact met Jean-Paul opnemen?

Wie is Jean-Paul Victor?

  • Geboren op 2 april 1959, getrouwd en 2 kinderen
  • 38 jaar ervaring in de banksector, waarvan 6 bij Van Lanschot Gent
  • West-Vlaamse roots via zijn moeder
  • Bezocht vele kantkloswinkels in Brugge met zijn grootmoeder 
  • Verzot op chocolade uit Brugge

Misschien vindt u deze artikels ook interessant

Verder lezen?