Van Lanschot Kempens partnership met Mercier Vanderlinden definitief

  1. Blog
  2. Van Lanschot Kempens partnership met Mercier Vanderlinden definitief

Van Lanschot Kempens partnership met Mercier Vanderlinden definitief

Corporate nieuws
26 juli 2021

Van Lanschot Kempen en Mercier Vanderlinden maken vandaag bekend dat de transactie is afgerond waarmee Van Lanschot Kempen een 70%-belang in Mercier Vanderlinden verkrijgt. De toezichthouders hebben verklaringen van geen bezwaar verleend voor deze transactie. Van Lanschot Kempen en Mercier Vanderlinden bundelen zo de krachten op de Belgische wealth management markt.

Een persoonlijke aanpak en sterke beleggingsoplossingen

Van Lanschot Kempen zal het 70%-belang in Mercier Vanderlinden stapsgewijs uitbreiden naar 100%. Mercier Vanderlinden en Van Lanschot Kempen in België blijven zelfstandig opereren en gaan op een aantal terreinen samenwerken. De partijen vullen elkaar goed aan op het gebied van klantenportefeuille en -netwerk, productaanbod en geografische spreiding. Samen hebben ze op 30 juni 2021 € 9,3 miljard aan client assets.

Van Lanschot Kempen in België en Mercier Vanderlinden hebben in de afgelopen jaren allebei een sterke groei in client assets gerealiseerd en zullen met hun persoonlijke aanpak en sterke beleggingsoplossingen hun challenger rol voortzetten.

Misschien vindt u dit ook interessant

Meer nieuws uit eigen huis?
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel