‘U hoogstpersoonlijk weerzien, daar kijken we naar uit’

  1. Blog
  2. U hoogstpersoonlijk weerzien, daar kijken we naar uit
Van harte welkom

‘U hoogstpersoonlijk weerzien, daar kijken we naar uit’

Een nieuw normaal. De laatste maanden hebben we er heel vaak over horen spreken. Nu de wereld zich stilaan weer opent, kijkt ook Geoffroy Vermeire, lid van het managementcomité, verder: naar hoe de zomer zal verlopen, naar hoe onze oude en nieuwe manier van werken in elkaar kunnen passen, maar misschien nog het meest van al naar hoe we u spoedig kunnen weerzien.

U opnieuw kunnen ontmoeten, daar kijk ik naar uit. In onze kantoren, maar natuurlijk ook op één van onze evenementen. Nu de wereld beetje bij beetje weer open gaat, komt dat moment steeds dichterbij. Stilaan durven we met z’n allen opnieuw plannen te maken en zijn we op weg naar een nieuwe wereld.

We zullen het beste uit het leven vóór corona combineren met wat we geleerd hebben uit de periode waarin we u toch vooral digitaal van dienst waren en evolueren naar een hybride omgeving. Onze apps en ons platform, maar ook video-afspraken ondersteunen ons in onze dagelijkse bezigheden.

Hoogstpersoonlijk, van mens tot mens

Toch kijken wij er enorm naar uit u opnieuw hoogstpersoonlijk van dienst te zijn: om van mens tot mens met u te spreken en u in levende lijven te kunnen vragen hoe het met u gaat. Onze grote sterkte zit immers in ons maatwerk en onze persoonlijke aanpak. Daar zullen we nooit van afstappen!

Geoffroy Vermeire

U ontzorgen blijft onze belangrijkste prioriteit. Zo kunt u met een gerust hart tijd maken voor wat u dierbaar is

U ontzorgen, dat is onze prioriteit en daar blijft onze belangrijkste focus liggen. Als klant weet u dat uw vermogen bij ons in goede handen is. Nu ook u stilaan opnieuw uw oude bezigheden weer kunt oppakken, blijven we er meer dan ooit voor zorgen dat u met een gerust hart tijd kunt maken voor wat u dierbaar is: of dat nu een ontspannende vakantie met uw gezin is, een sportieve namiddag op het tennisterrein of een gezellig bezoek aan de bioscoop. Altijd hebben we voor u klaargestaan, en u kunt erop rekenen dat we dat zullen blijven doen. 

Momenteel bekijken we hoe we vanaf het najaar opnieuw enkele fysieke evenementen op de kalender kunnen zetten. Een datum die we al hebben aangevinkt is de twintigste verjaardag van onze partner Golf Vlaanderen in oktober, maar we plannen ook opnieuw enkele culturele evenementen.

Maar ook nu er weer leef- en ademruimte is, houden we het veilig. Om u met een gerust hart hoogstpersoonlijk te kunnen verwelkomen, hebben we ons aangepast. We werken achter de schermen hard aan een protocol voor onze evenementen, en naast de meer zichtbare afstandsmaatregelen, zoals looplijnen, mondmaskers en ontsmettingsalcohol, deden we ook nog enkele andere aanpassingen aan onze gebouwen. Zo beschikken we nu op onze hoofdzetel over grotere ontvangstruimtes met ruime vergadertafels waaraan we u met de nodige afstand toch hoogstpersoonlijk te woord kunnen staan. We deden schilderwerken op onze parking en lieten elektrische laadpalen installeren.

U kunt op ons rekenen

Hoewel de wereld verandert, zijn er altijd dingen die hetzelfde blijven. Onze dienstverlening is er daar één van. We blijven die vertrouwde, solide partner op wie u steeds kunt rekenen en die altijd voor u klaar staat.

We zijn dan ook fier op het beleggingsresultaat dat we in de eerste helft van dit jaar voor u hebben gerealiseerd. Met de groeiende vaccinatiegraad en de positieve nieuwsberichten in het achterhoofd kijken we met optimisme vooruit naar de volgende maanden.

Daarom wil ik u bedanken voor uw vertrouwen. Een goede relatie met uw private banker is belangrijk, in goede dagen maar ook als het even minder goed gaat. Met een blik die we verder richten dan morgen blijven we bouwen aan een relatie die duurzaam is en dicht bij u staat.

Ik wens u een fijne, zorgeloze zomer en kan niet wachten om u weer te zien. Tot binnenkort!

Hartelijke groeten,

Geoffroy Vermeire

Misschien vindt u dit ook wel interessant? 

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel