Heeft u al aan een zorgvolmacht gedacht?

Isabelle De Wit
Wealth structuring | Estate Planner
 1. Blog
 2. Heeft u al aan een zorgvolmacht gedacht?

Heeft u al aan een zorgvolmacht gedacht?

Tijdens de eerste helft van 2021 steeg het aantal geregistreerde zorgvolmachten met bijna een derde ten opzichte van dezelfde periode van vorig jaar. Wat is een zorgvolmacht en waarom is het belangrijk dat u er zelf werk van maakt?

In deze podcast licht estate planner en expert erven & schenken Isabelle De Wit een aantal aandachtspunten toe en geeft ze een antwoord op alle vragen waar u mee zit.

  In een zorgvolmacht geeft u aan wie de bevoegdheid heeft om beslissingen te maken over de zorg voor u en uw vermogen als u dat zelf niet meer kunt. Steeds meer mensen worden in hun nabije omgeving geconfronteerd met wilsonbekwaamheid, bijvoorbeeld bij dementie of een coma na een ongeval of een hersenbloeding. Met een zorgvolmacht duidt u aan wie dan uw zaken verder moet behartigen en wat uw wensen zijn.
   
  Hoe werkt een zorgvolmacht juist en hoe kunt u er zelf een opmaken? Estate planner Isabelle De Wit en redacteur Hanne Verstappen geven een antwoord op alle praktische en inhoudelijke vragen. Beluister nu onze podcast!

   
  Meer beluisteren? Volg ons ook op Spotify!
  Isabelle De Wit

  Een zorgvolmacht is maatwerk: u kiest zelf wie voor u de beslissingen mag nemen en welke bevoegdheden die persoon krijgt


  Heeft u vragen over de zorgvolmacht? Neem contact op met uw private banker. Ons team van experts staat steeds voor u klaar.

  Bent u nog geen klant? Wij gaan graag met u in gesprek.

  Misschien vindt u dit ook wel interessant? 

  Isabelle De Wit
  Wealth structuring | Estate Planner
  Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel