Golfcompetitie Van Lanschot Trofee breidt uit

  1. Blog
  2. Meedoen met de Van Lanschot Trofee
Van Lanschot Trofee

Golfcompetitie Van Lanschot Trofee breidt uit

Golf
20 maart 2019
Als trotse sponsor van Golf Vlaanderen, delen we u graag het goede nieuws: vanaf nu is deze golfcompetitie ook toegankelijk voor Dames en Heren.

Vorig jaar vond de vierde editie plaats van de Van Lanschot Senioren Trofee. Nu wordt de Van Lanschot Trofee weer georganiseerd, maar deze keer is de golfcompetitie er ook voor Dames en Heren. Alleen maar goed nieuws dus!

Een tweede wijziging is dat de wedstrijd nu wordt opgestart vanuit de golfclubs zelf. Geïnteresseerden doen mee aan de Senior, Ladies of Mens Day van hun eigen golfclub. Elke deelnemende club kan maximaal 8 deelnemers afvaardigen voor de halve finales, namelijk de 2 winnende dames, heren, senior dames en senior heren. Uiteraard afhankelijk van de trofee waarvoor uw club zich heeft ingeschreven.

Meedoen?

Informeer bij het secretariaat van uw golfclub of uw doelgroep deelneemt. Voor 16 juni worden de clubkwalificaties afgerond.

De halve finales vinden plaats op 9 en 11 juli, afhankelijk van uw zone:
- 9 juli in de Brabantse Golf (Vlaams-Brabant & Brussel)
- 9 juli in de Golf & Country Club De Palingbeek (Oost- & West-Vlaanderen)
- 11 juli: in de Ternesse Golf & Country Club (Antwerpen)
- 11 juli: in Flanders Nippon Golf Hasselt (Limburg)

Naar de finale?

De 2 beste spelers per doelgroep en per categorie gaan naar de finale. Overtuigd dat u erbij bent? Houd dan zeker 10 september vrij. Dan vindt de finale plaats in de Cleydael Golf & Country Club.

Veel golf genot!

Meer info? Lees er meer over in het digitaal magazine van Golf Vlaanderen.