Geoffroy Vermeire verlaat Van Lanschot 

  1. Blog
  2. Geoffroy Vermeire verlaat VL
Geoffroy Vermeire ©Frederik Beyens

Geoffroy Vermeire verlaat Van Lanschot 

Corporate news
09 november 2022
Geoffroy Vermeire neemt op 31 december afscheid van Van Lanschot België. Hij was vanaf 2014 commercieel directeur en lid van het managementcomité. Geoffroy leidde de succesvolle ontwikkeling van de commerciële activiteiten. Vanaf januari 2023 zet hij zijn carrière verder als algemeen directeur voor de private-bankingactiviteiten van Lombard Odier België. 

Erwin Schoeters, CEO Van Lanschot België: “We zijn Geoffroy dankbaar voor zijn toewijding. Onze groei werd goed vooruitgeholpen door zijn commerciële drive, scherpe inzichten en brede kennis in zijn métier. We gaan hem missen. We wensen Geoffroy alle goeds voor de toekomst.”

Geoffroy Vermeire: “Ik heb een fantastische periode met een buitengewone groep beleefd. Na meer dan 8 jaar is het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Van Lanschot België staat meer dan ooit sterk in de markt. De passie, toewijding en ondernemerschap van de teams zullen me altijd bijblijven. Het was een geweldige reis en ik ben fier op onze prestaties. Graag dank ik ook onze klanten voor hun vertrouwen.”

De taken van Geoffroy Vermeire worden tijdelijk opgevolgd door Erwin Schoeters en Paul Timmermans van het managementcomité.
Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel