Al 30 jaar een unieke, persoonlijke band

  1. Blog
  2. Al 30 jaar een unieke persoonlijke band

Meer lezen? Ontdek hier al onze artikels.

Nieuws uit eigen huis

Al 30 jaar een unieke persoonlijke band

Bij Van Lanschot België mochten we afgelopen zomer 30 verjaardagskaarsen uitblazen. Bij de start was onze band met u zakelijk, nu zijn we er trots op dat we dicht bij u staan en dat u elke dag hoogstpersoonlijk op ons kunt vertrouwen.

Private bankers Jan Jansen, Kristel Van De Keere en Wesley Leyman vertellen u hoe we bouwen aan een duurzame relatie. Bekijk de video hieronder.

Maandag 1 juli 1991, in een herenhuis aan de Antwerpse Jan Van Rijswijcklaan opent Van Lanschot haar eerste kantoor op Belgische bodem. Op amper enkele honderden meters van ons huidige hoofdkantoor verwelkomden we 30 jaar geleden onze allereerste klanten.

Ondertussen is er veel veranderd. Waar vroeger de klemtoon louter lag bij het uitvoeren van transacties, groeiden we de laatste jaren uit tot een private bank die volop bouwt aan haar vertrouwensrelatie met de klant. Vermogen gaat immers over veel meer dan geld. Onze private bankers en teams van experten begeleiden u graag hoogstpersoonlijk bij belangrijke keuzes in elke fase van uw leven.

Een duurzame vertrouwensrelatie

Dat doen we op maat en hoe u dat wenst. We bekijken samen uw plannen, en we bieden u oplossingen die bij u passen en klaar zijn om de toekomst te trotseren. Drie private bankers getuigen over hoe we er steeds voor u zijn, en  ook voor de volgende generatie steeds zullen klaar staan.

Bekijk hieronder hoe Jan Jansen (kantoordirecteur Van Lanschot Turnhout), Kristel Van De Keere (senior private banker Van Lanschot Antwerpen) en Wesley Leyman (junior private banker Van Lanschot Kortrijk) in alle vertrouwen uw partner zijn.

Misschien vindt u dit ook wel interessant

Auth platform tracking pixel Login page tracking pixel